Poljodar timReceptiZapečeni njoki od kukuruzne krupice

Zapečeni njoki od kukuruzne krupice

Zapečeni njoki od kukuruzne krupice Sastojci:
350 g kukuruzne krupice ZLATKO - Poljodar
100 g maslaca
200 g parmezana
200 g kiselog vrhnja
Priprema:
  • Pripremite kukuruznu krupicu prema uputi na ambalaži.
  • Vatrostalnu posudu namažite maslacem i naribajte parmezan.
  • Žlicom koju svaki put uranjamo u vrelu vodu, vadite valjuške iz kukuruzne kaše i polako ih stavljajte u vatrostalnu posudu.
  • Jedan sloj valjušaka posipajte parmezanom, drugi nakapajte otopljenim maslacem, a zadnji sloj prelijte kiselim vrhnjem.
  • Peći 15-20 minuta na 200°C.
Poljodar timReceptiZapečeni njoki od kukuruzne krupice
Hrvatska RSS: RSS Hrvatska