Sastojci:
20 dag |
ječmene kaše Poljodar |
2 |
glavice luka |
1 i 1/2 velika žlica |
ulja |
2 velike žlice |
celerovog lista |
7 velikih žlica |
parmezana |
|
vegeta |
|
papar |
Priprema:
- Ječmenu kašu namočite u vodi preko noći, ocijedite, dodajte 1 litru vode, kuhajte 30 min. i ocijedite.
- Sitno kosani luk pirjajte na ulju da postane staklast, dodajte ječmenu kašu, celer, vegetu, papar, 3 žlice vode, pirjajte 5 min.
- Ostavite poklopljeno na toplom 20 min.
- Pospite parmezanom.
POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr