Sastojci:
| 250 g |
ječmene kaše Poljodar |
| 400 g |
korjenastog povrća (mrkva, celer, patuljasti peršinov korijen) |
| 50 g |
tikvica |
| 120 g |
poriluka |
| 30 g |
brokule |
| 1 |
zelena ili crvena paprika |
|
češnjak |
|
maslinovo ulje |
|
sol, papar |
Priprema:
- Skuhajte ječam i nasjeckajte povrće.
- Kad je ječam kuhan, isperite ga i procijedite.
- Nakon što ste nasjeckali povrće, na maslinovom ulju popržite češnjak i poriluk.
- Kad je poriluk omekšao, dodajte preostalo povrće.
- Posolite i dodajte papar po želji.
- Pirjajte dok i preostalo povrće ne omekša.
- Dodajte ječam, promiješajte, te još malo pirjajte.
- Izbor povrća i količine možete prilagoditi po svom ukusu!
POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr