Sastojci:
1 |
ječmena kaša Poljodar |
1 |
češanj češnjaka |
1 |
mrkva |
1 |
crveni luk |
|
brašno |
|
meso iz dima (dimljena rebarca, dimljene kosti s malo mesa od vratine i slično) |
|
papar, sol |
Priprema:
- Dimljeno meso po izboru i ječmenu kašu stavite kuhati.
- Dodajte nasjeckanu mrkvu, malo soli, cijeli češnjak i malo preprženog bijelog luka.
- Kad je meso kuhano dodajte zapršku od brašna i papar, sve još malo prokuhati i jelo je gotovo.
POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr