Poljodar timReceptiZapečeni njoki od kukuruzne krupice

Zapečeni njoki od kukuruzne krupice

Zapečeni njoki od kukuruzne krupice Sastojci:
350 g kukuruzne krupice ZLATKO - Poljodar
100 g maslaca
200 g parmezana
200 g kiselog vrhnja
Priprema:
  • Pripremite kukuruznu krupicu prema uputi na ambalaži.
  • Vatrostalnu posudu namažite maslacem i naribajte parmezan.
  • Žlicom koju svaki put uranjamo u vrelu vodu, vadite valjuške iz kukuruzne kaše i polako ih stavljajte u vatrostalnu posudu.
  • Jedan sloj valjušaka posipajte parmezanom, drugi nakapajte otopljenim maslacem, a zadnji sloj prelijte kiselim vrhnjem.
  • Peći 15-20 minuta na 200°C.
Knjižica recepata u PDF-u

Kontakt podaci

POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr

Poljodar proizvodi

Poljodar hibridi kukuruza

Poljodar timReceptiZapečeni njoki od kukuruzne krupice
Hrvatska RSS: RSS Hrvatska