Poljodar timReceptiKukuruzni njoki

Kukuruzni njoki

Kukuruzni njoki Sastojci:
200 g kukuruznog brašna Zlatko - Poljodar
200 g glatkog pšeničnog brašna
300 ml vode
1 crveni luk
sol
ulje
Priprema:
  • Zakuhajte 200 ml vode pa njome prelijte kukuruzno brašno i dodajte glatko brašno, sol i oko 100 ml mlake vode pa zamijesite čvrsto tijesto.
  • Tijesto raširite oko 1-2 cm debelo. Krajeve tijesta malo utapkajte prstima.
  • Tijesto narežite na kockice željene veličine. U loncu zakuhajte vodu, posolite ju i dodajte dio njoka.
  • Oko minutu nakon što ste dodali njoke, lagano promiješajte da se njoki ne zalijepe za dno.
  • Kad njoki isplivaju na površinu, kuhajte ih 1-2 min., ovisno o tome koliko su veliki. Kuhane njoke vadite rupičastom žlicom.
  • Na ulju popržite sitno nasjeckani luk (možete dodati i češnjak i začinsko bilje…) i time prelijte njoke.
Knjižica recepata u PDF-u

Kontakt podaci

POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr

Poljodar proizvodi

Poljodar hibridi kukuruza

Poljodar timReceptiKukuruzni njoki
Hrvatska RSS: RSS Hrvatska