Poljodar timVijestiPoljodar zlatni sponzor 59. svjetskog natjecanja u oranju

10.09.
2012.

Poljodar zlatni sponzor 59. svjetskog natjecanja u oranju

Tvrtka Poljodar prihvatila je poziv Ministarstva poljoprivrede da bude zlatni sponzor 59. Svjetskog natjecanja orača koje će se održati ovoga tjedna, od četvrtka do nedjelje u Biogradu na moru. Prihvaćanjem zlatnog sponzorstva kao jedina domaća sjemenarska tvrtka Poljodar će se predstaviti domaćoj i svjetskoj javnosti na ovoj međunarodnoj manifestaciji s očekivanim velikim brojem posjetitelja.

Na samom 59. Svjetskom natjecanju čiji je Hrvatska domaćin očekuje se učešće preko 30 zemalja cijeloga svijeta, od Novog zelanda, Kanade, SAD-a, afričkih i europskih država. Također u planu je održavanje neformalnog sastanka ministara poljoprivrede, susjednih zemalja i ovog dijela Europe, te posjet brojnih domaćih i stranih delegacija. Natjecanje će u četvrtak 13.9. svečano otvoriti predsjednik RH Ivo Josipović, a uz brojna događanja uz samo natjecanje održat će se i sajamska priredba na kojoj će se predstaviti sponzori i brojni drugi izlagači s područja poljoprivredne proizvodnje, poljoprivredne mehanizacije i sličnog.

Tvrtka Poljodar je kao zlatni sponzor ove manifestacije dio svoga prostora ustupila gradu Daruvaru s ciljem da se tako predstavi i naš grad koji će imati priliku predstaviti svoje sadržaje. Više o ovoj izuzetnoj manifestaciji možete saznati na www.huono.hr

Kontakt podaci

POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr

Poljodar proizvodi

Poljodar hibridi kukuruza

Poljodar timVijestiPoljodar zlatni sponzor 59. svjetskog natjecanja u oranju
Hrvatska RSS: RSS Hrvatska