Poljodar timUvjeti korištenjaUvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Molimo Vas da se nakon pažljivog čitanja pridržavate UVJETA KORIŠTENJA. Korištenje stranica potvrđuje suglasnost s Uvjetima. Zahvaljujemo.


I. UVJETI KORIŠTENJA

1. Dopušteno korištenje
Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, distribuiranje i uporaba cjelovitog sadržaja ovih stranica ili dijela stranica bez pismenog dopuštenja tvrtke Poljodar tim d.o.o. i drugih vlasnika autorskih prava. Ukoliko je izdano pismeno dopuštenje nije dozvoljeno brisati ili mijenjati postojeće podatke iz sadržaja stranica koji su vezani za proizvode, logo tvrtke ili autorska prava.

2. Korištenje u trgovačke svrhe
Stranice tvrtke Poljodar tim d.o.o. nije dopušteno koristiti u druge trgovačke svrhe osim za kupnju proizvoda tvrtke Poljodar tim d.o.o. Reklamni sadržaji trećih pravnih i fizičkih osoba mogu se objaviti temeljem pisanog ugovora. Zabranjeno je prenošenje i objavljivanje sadržaja koji se protive pozitivnim propisima RH kao i sadržaja koji predstavljaju opasnosti po sigurnost računala ili podatke na njima, te drugi materijali koji bi onemogućili redovito korištenje ovih stranica. Korisnici preuzimaju odgovornost za štetu koja proizlazi iz njihovih postupaka koji nisu u skladu s navedenim zabranama. Poljodar tim d.o.o. zadržava pravo brisanja sadržaja objavljenih na svojim stranicama djelomično ili u cijelosti.

3. Dostavljanje sadržaja i materijala
Dostavljanjem svih materijala (prijedlozi, ideje, crteži, fotografije, tekstovi) na adresu tvrtke Poljodar tim d.o.o. J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska, izdajete ili jamčite dopuštenje vlasnika materijala stalna, ekskluzivna prava za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju primljenih materijala u bilo kojem obliku i kroz sve postojeće medije i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade od strane tvrtke Poljodar tim d.o.o.

II. AUTORSKA PRAVA

1.Opseg autorskog prava
Sadržaj stranica tvrtke Poljodar tim d.o.o. zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki ili joj je ustupljen ako je u vlasništvu trećih osoba. Poljodar tim d.o.o. vlasnik je autorskog prava koje se odnosi na uređivanje, izbor i usklađivanje sadržaja ovih stranica. Stranice tvrtke Poljodar tim d.o.o. sadrže zaštitne znakove, imena pojedinaca i druge sadržaje intelektualnog vlasništva koje posjeduje tvrtka Poljodar tim d.o.o. ili su u vlasništvu trećih osoba. Sadržaj stranica ne može se upotrebljavati bez ograničenja.

2. Slike i video
Sve fotografije, slike, video zapisi, tekstovi, podaci o osobama i ostali podaci koji se pojavljuju na stranicama vlasništvo su tvrtke Poljodar tim d.o.o. Moguće je izdati pisano dopuštenje za korištenje trećim osobama radi korištenja isključivo za promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u dnevnim i tjednim novinama, časopisima i elektronskim medijima. Osim na predviđeni način uporaba sadržaja i materijala stranica tvrtke Poljodar tim d.o.o. nije dopuštena.
Ugovoreno dopuštenje i način korištenja sadržaja stranica Poljodar tim d.o.o. nije dopušteno prenositi, podugovarati ili dodjeljivati trećim osobama. Svaka radnja protivna ovim odredbama smatrat će s ništavnom.
Korištenjem sadržaja i materijala sa stranica tvrtke Poljodar tim d.o.o. medijski korisnici obvezuju se pridržavati utvrđenih ograničenja, zahtjeva i uvjeta korištenja.

III. JAMSTVA I USKRAĆIVANJE PRAVA

  • Poljodar tim d.o.o. će na svojim stranicama nastojati objavljivati točne podatke i ažurirati sadržaj istih.
  • Poljodar tim d.o.o. ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost navedenih podataka te se neće uvažiti prigovori na objavljene podatke.
  • Poljodar tim d.o.o. neće snositi nikakvu odgovornost za eventualne posljedice koje mogu proizaći zbog drugačijeg tumačenja sadržaja i materijala na stranicama. Vlasnik stranica ne može jamčiti da stranice neće imati pogreške i viruse te sadržaje koji predstavljaju opasnost po sigurnost računala i podatke na njima. Svaki korisnik ili posjetitelj stranica koristi ih na vlastitu odgovornost.
  • Poljodar tim d.o.o. neće odgovarati za štetu, neovisno o njenom opsegu ili vrsti, koja je prouzročena korištenjem ili nemogućnošću korištenja bilo kojeg dijela stranica ili sadržaja koji su na njoj objavili ili dodali drugi korisnici.
  • Korisnici stranica tvrtke Poljodar tim d.o.o. korištenjem sadržaja i materijala pristaju na naknadu svih oblika štete koju pretrpi Poljodar tim d.o.o., a koja nastane korištenjem stranica na nesavjestan način.

Kontakt podaci

POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr

Poljodar proizvodi

Poljodar hibridi kukuruza

Poljodar timUvjeti korištenjaUvjeti korištenja
Hrvatska RSS: RSS Hrvatska