Vizija

Vizija Poljodar tima, razvoj, sjemenarstvo

Poljodar tim tvrtka je za proizvodnju i doradu sjemena ratarskih kultura najmodernijom tehnologijom po čemu je jedinstvena u Hrvatskoj.

Neprestanim ulaganjem u nove tehnologije, poput vrhunske mehanizacije i uređaja kojima se koristi u svakodnevnom radu te podizanjem produktivnosti ratarske proizvodnje, tvrtka Poljodar tim pozicionira se kao jedna od vodećih u svom segmentu poslovanja u ovom dijelu Europe. Želimo kroz kvalitetan i pouzdan odnos sa našim poslovnim partnerima stvarati uvjete za obostrani rast i razvoj pri čemu nam je zadovoljstvo kupca najvažniji cilj.

Želimo i dalje razvijati i širiti vlastiti proizvodni program, uvoditi u proizvodnju nove hibride iz naše selekcije i izlaziti na tržišta zemalja u regiji. Izlaskom na tržište prehrane sa vlastitim robnim markama i proizvodima, tvrtka Poljodar želi ponuditi kvalitetu i pravi domaći proizvod od pažljivo biranih sirovina.

Učinit ćemo novi razvojni iskorak u programu bezglutenskih sirovina i hrane izgradnjom novih kapaciteta kojima ćemo potpuno odvojiti tehnološke putove glutenskih od bezglutenskih sirovina. U tu svrhu opremit ćemo i laboratorij opremom za analizu glutena i mikotoksina u hrani i sirovinama.

Kontakt podaci

POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr

Poljodar proizvodi

Poljodar hibridi kukuruza

Poljodar timProizvodnja žitarica, sjemenarstvo, prerada kukuruzaVizija
Hrvatska RSS: RSS Hrvatska