Opis tvrtke Poljodar tim

Protočna sušara, silosi, mlin za preradu kukuruza

Poljodar tim d.o.o. je poljoprivredno poduzeće u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Daruvaru. Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja i uzgoj žitarica, dorada sjemena, prerada kukuruza te pružanje usluga i trgovina.

Zemljište od 1500 hektara u posjedu Poljodar tima, na kojem se temelje poslovi ovako širokog obima, nalazi se u Poilovlju na krajnjem zapadnom rubu Slavonije, dvadesetak kilometara od Daruvara. Strpljenjem i upornošću već tridesetak godina intenzivno se radi na uređenju zemljišnih površina, njihovom melioriranju, ujednačavanju i poravnavanju, a rezultat tog rada je kompletno uređena infrastruktura. Uređene su ceste, kanali za odvod vode, izvedena kvalitetna drenaža itd. Ovaj dio Poilovlja nema problema sa sušom, a obranjen je i od poplava.

Ulaskom u novo stoljeće razvojno je učinjen još jedan veliki korak. Godine 2001. investirano je u protočnu sušaru, silose, mlin za preradu kukuruza, doradu sjemena te kontrolni laboratorij. 2004. godine izgrađena je linija za sušenje sjemenskog kukuruza, novi skladišni prostor i opremljena dorada najmodernijom tehnologijom. Sav urod kompletno se obrađuje u navedenim objektima, a kvaliteta učinjenog je izvrsna.

Danas je Poljodar tim moderna sjemenarska tvrtka, a po visoko razvijenoj tehnologiji proizvodnje i doradi sjemenske robe na najsuvremenijim postrojenjima jedinstvena u ovom dijelu Hrvatske.

Vlastiti laboratorij za ispitivanje kvalitete žitarica i sjemena ratarskih kultura osigurava besprijekornu kontrolu na najvišoj razini. Cjelokupni proces zaokružen je proizvodnjom slatkovodne ribe i tovom junadi, a zrakoplovi kojima tvrtka raspolaže i obavlja usluge predstavljaju postignuća moderne poljoprivrede.

LaboratorijOsobito smo ponosni na kukuruz ZLATKO, hibrid iznimne kvalitete stvoren od strane znanstvenog tima selekcionera i stručnjaka Poljodar tima. Domaći proizvođači prepoznali su vrijednosti ovog jedinstvenog hibrida stvorenog bez genetskih manipulacija. Njegove vrijednosti nisu nepoznate i poljoprivrednicima u europskim zemljama, pa je stoga kukuruz ZLATKO priznat i registriran u Europskoj uniji.

U cjelokupnom procesu proizvodnje Poljodar tim provodi najviše ekološke standarde i punu pažnju pridaje zaštiti okoliša te primjeni biotehničkih znanosti što potvrđuju brojni pokusi i istraživanja koja se odvijaju na našim površinama.

Nova linija za sušenje sjemenskog kukuruza osigurava iznimnu kvalitetu naših hibrida, a laboratorij naše tvrtke i dorada sjemena, opremljena najmodernijom tehnologijom, zaokružuju proces proizvodnje u strogo kontroliranim uvjetima kao garanciju za zadovoljstvo naših kupaca.

Tvrtka Poljodar tim provodi znanstvena istraživanja u suradnji sa znanstvenim institucijama RH o eroziji tla, reduciranoj obradi tla, gnojidbi ratarskih kultura, gospodarskim svojstvima hibrida kukuruza i pšenice, primjeni kalcifikacije u poljoprivredi itd. Brojni stručni skupovi što se održavaju kod nas prilika su da upoznamo goste s visokom razinom našeg poslovanja.

NAŠI PROIZVODI I USLUGE:

PROIZVODI:

USLUGE:

Kontakt podaci

POLJODAR TIM d.o.o.
J. Jelačića 77, 43 500 Daruvar, Hrvatska
Tel.: +385 (0)43 331 304
Fax: +385 (0)43 331 977
Matični broj: 1135376
OIB: 09946482065
E-mail: info@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar@poljodar-tim.hr
E-mail: poljodar-tim@bj.htnet.hr

Poljodar proizvodi

Poljodar hibridi kukuruza

Poljodar timProizvodnja žitarica, sjemenarstvo, prerada kukuruzaOpis tvrtke Poljodar tim
Hrvatska RSS: RSS Hrvatska